Прекин во електроснабдувањето за в среда (21.04.2021)

За в среда(21.04.2021 година) поради реконструкција и модернизирање на дистрибутивната мрежа од страна на екипи на „Електродистрибуција“ прекини во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат:

Од 10:00 ч. до 15:00 ч. – Бензинска Пумпа Макпетрол (пред АТОМ), ул. Вера Попова, ул. Енгелсова, Флорис, Ауто Велт, Офис Експрес, Филаделфија (на ул. 29 ти Ноември), ул. Кирил Ѕмбов (стара Енгелсова).

Сподели: