Прекин во електроснабдувањето на две улици во Кочани

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 13.05.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:


• од 12:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Маршал Тито и ул.Ленинова околу комплексот стамбени згради (опш.Кочани);

Сподели: