Прекин во електроснабдувањето на неколку улици во Кочани

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 27.11.2020 година(петок), без напојување со електрична енергија ќе останат:


– од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Пролетерски Бригади, ул. Македонска, Станбената зграда наспроти Жито Ориз, ул. 7 ми Септември, ул. Крум -Вранински, населба Усова Чешма, ул. Руен и ул. Мишо Арсов.(опш.Кочани)

– од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од Зградата и дуќаните над аптека ЗЕГИН во трговски центар, Дуќаните околу Топ ШОП, ул. Маршал Тито (објектите во поранешниот Шопинг Центар)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial