Прекин во електроснабдувањето

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 09.09.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од објектите во околината на кружниот тек кај Хотел Национал (опш.Кочани);

Сподели: