Прекин во електроснабдувањето

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа на ден 25.11.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат следните корисници:
• од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од основен суд Кочани, зграда на поранешен БЕТОН кај кружниот тек, Адвокатските бараки покрај реката, ул.Стево Теодосиевски (од кружниот тек до мостот), Бензинска пумпа Макпетрол (пред Судот), МВР – ПС Кочани и ОУ Никола Карев (опш.Кочани);
).

Сподели: