Прекин на снабдувањето со вода на улиците „Сремска“ и „Охридска“

Поради дефект на дел од водоводната мрежа во населбата Тикешински Лозја, КЈП „Водовод“ најавува прекин на водоснабдувањето на потрошувачите од улиците „Сремска“ и „Охридска“.

Поради специфичноста на теренот и тежината на дефектот, се очекува водата од Градскиот водовод, овие корисници да ја добијат во текот на утрешниот ден.

Сподели: