Пренасочување на сообраќајот на делница од магистралниот пат А3

Поради изведување градежни работи на експресниот пат Штип – Кочани, од 12 до 14 ноември 2021 г., сообраќајот на делницата од Компостарата до Подлошката крстосница, на магистралниот пат А3 ќе биде со пренасочен режим.

Се повикуваат сите учесници во сообраќајот на зголемено внимание и на почитување на сообраќајната сигнализација за времен режим.

Сподели: