Прес-конференција на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кочани

Почитувани, 
Со партиската програма за предвремените парламентарните извори 2020 нудиме решенија за сите!Важно е да размислуваме системски!

Ве информирам дека утре во сабота, во Кочани ќе доаѓа претседателот на ВМРО ДПМНЕ проф.др.Христијан Мицкоски и ген.сек и носител на листата во ИЕ3 Игор Јанушев.

На штандовите во градскиот парк од 12:00 до 14:00 нашите сограѓани ќе можат да ја добијат програмата, а  вечерта од 20:30 ќе можат да дојдат во градскиот парк и да слушнат повеќе за програмата од идниот премиер!
До граѓаните кои сакаат да дојдат апелирам да носат маска и да држат растојание!

Ја искористив приликата да ја поканам кандидатката на СДС на ТВ дуел и упатив апел до локалните телевизии да организираат таква емисија која е во интерес на сите граѓани!Да ги спротиставиме аргументите лице в лице!

Ви благодарам,

Миле Лефков

Кандидат за пратеник од  ВМРО-ДПМНЕ и коалиција за Обнова на Македонија

Сподели: