Пролетни поволности во „Панда 1975“

Искористете ги пролетните поволности за пролетно хемиско чистење и водно перење на „Панда 1975“!!!!

Современи машини и обучен кадар „Панда 1975“ Ви нуди:

– Длабинско хемиско чистењена тапациран мебел, душеци, трпезариски столици и маси,

– полирање на кожни гарнитури

– перење на завеси, зебра завеси, венецијанки

– кујни, трпезарии, спални, детски соби, купатила, чистење на стакла и излози (стамбени и деловни простории)

– хемиско перење на облека

Генерално, секојдневно, седмично и месечно чистење со „Панда 1975“

Информирајте се и искористете ги поволностите во „Панда1975“, закажете на 070/ 289 – 838!!!

Сподели: