Променети прозорците во „Крсте Петков Мисирков“, подрачното училиште во с. Прибачево

Деновиве се работи на промена на прозорците во Подрачното училиште „Крсте Петков Мисирков“ во село Прибачево.

Со заменувањето на прозорците се овозможуваат подобри услови за настава, како и придонесување кон енергетската ефикасност на објектот во текот на претстојната зима.

Сподели: