Промовирана „Шесто Сетило“ од Martix и Druggy

Кочанчанецот Мартин Милев (Martix) во соработка со Драган Иванов (Druggy) денеска ја промовираа песната „Шесто Сетило“, објавена во мини албумот „Рап Про дел први“, подготвен од Културно социјален простор Центар-Јадро.

– „Druggy слушатели!! Огромна чест ми е да ја споделам со вас „Шесто Сетило“ во соработка со Dragan Ivanov (Druggy) како дел од „Рап про дел први“ во соработка со КСП Центар -Јадро / SCS Centar-Jadro.Слушнете, споделете и вклучете го шестото сетило“, истакна Милев.

„Рап Про дел први“ е мини албум подготвен од Културно Социјален Простор Центар-Јадро.

Во проектот се избрани шест финалисти од рап демо конкурсот што беше објавен во октомври 2020 година.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial