Промовиран Алманах на книжевни творби по повод 82 години од издавањето на стихозбирката Бели Мугри

НУЦК „Бели Мугри“ – Кочани на пригодна свеченост, преку промоција на Алманах со литературни творби по повод 82 години од издавањето на Рациновата стихозбирка Бели … Continue reading Промовиран Алманах на книжевни творби по повод 82 години од издавањето на стихозбирката Бели Мугри