Промовиран „NeverAmore“ – прв соло албум на Martix

Кочанчанецот Мартин Милев (Martix) го промовираше својот прв соло албум „NeverAmore“. Албумот содржи 12 песни, работени подолг временски период, поместени во едно издание.

-Со огромна чест сакам да ви најавам дека од денес neverAmore! е достапен на youtube. Првиот соло албум не опфаќа конкретен временски период, тој се прави цел живот. Благодарност до сите што учествувавте и бевте дел, сите кои бевте морална поддршка и без вас албумот никогаш немаше да стигне до својата замислена цел,истакна Милев.

Песните од албумот можете да ги слушнете на следниот линк:

Инструментали: Ангело Николовски – 1,6,10, Стефан Меновски (МЕНКА) – 2, 3, 4, 9, 12, Васко Велков – 5, Ристе Иракоски – 11, Борис Герасимов, Емил Милев, Ангел Арсов – 7, 8.

Вокалите се снимeни кај: Трајче Цветковски, Сашко Давчевски и Дејан Јефремов ( Space&I).

Цртеж: Нора Дамјанова.

Графички дизајн: Пучо (Brainluft)

Голема благодарност до: Никола Станишков, Михаил Стojaнов, Teoдора Василевска , Кирил Стоименов (Vlax), Коста (Бомер), Драган Тодоровски (DJ Drazi Drags) и сите оние кои во периодот на создавањето беа морална поддршка и причина за албумот да стигне до својата замислена цел, додаде Милев.

Mixed by: Јан Магдевски (JanZoo).

И. Матеничарски

Сподели: