Пронајдена малолетничката која избега од згрижувачки дом

На 06.02.2024 во 16.00 часот, полициски службеници од Полициската станица Кочани ја пронашле и на претставници на Центарот за социјални работи Кочани ја предале Ј.А.(12), за која на 05.02.2024 во Полициската станица Кочани социјална работничка пријави дека се оддалечила од домот на нејзиното згрижувачко семејство.

СВР – Штип

Сподели: