Работни активности на Месната заедница Мојанци со поддршка од Општина Кочани

Месната заедница на село Мојанци, со поддршка на Општина Кочани, деновиве активно работеше на реконструкции неколку локации во с. Мојанци и расчистување и уредување на околината на селото.

Меѓу останатите активности, започнати се реконструкции на детскиот парк и поставување стативи на отвореното спортско игралиште.

Во периодот којшто следува се предвидува уредување на зелена тротоарска површина од Горни Подлог до Мојанци.

Сподели: