Ракометен клуб Алкалоид – Школа за ракомет „Кирил Лазаров 7“ Чешиново-Облешево – УПИСИ

Ракометен клуб Алкалоид – Школа за ракомет „Кирил Лазаров 7“ Чешиново-Облешево, врши уписи на нови членови.

Генерација 2007-2015 за машки и женски.

За подетални информации контакт на телефон: 071/632-714

Сподели: