Распоред и групи на Петровденскиот турнир во мал фудбал 2022

В петок, на 24 јуни, во 19 ч. на спортските терени на СОУ „Љупчо Сантов“ ќе се одигра првиот натпревар од претстојниот Петровденски турнир во мал фудбал.

Распоред на натпревари  на Петровденскиот турнир во мал фудбал 2022:

Групи:

Ќе се игра според футсал правила, по три натревари дневно, а планирани се и резервни денови доколку временските услови не се поволни за игра.

Финалето на турнирот е закажано за 12 јули на Петровден.

На турнирот ќе се избира најдобар играч, стрелец и голман, а најдобрите три екипи ќе добијат 60 илјади, 30 илјади и 15 илјади денари.

Сподели: