Реакција на екс градоначалникот и сопственик на Печатницата „Европа 92“ Ратко Димитровски на пресот на СДСМ

Почитувана кандидатке за пратеник на СДСМ, тие што ти ја напишале содржината за денешната прес конференција те ставиле во ситуација да се брукаш и зборуваш работи што не ги знаеш. И бидејќи ти е првпат, те истрчале на погрешна локација во Малото стопанство-гордоста на Кочани кое најсилно се развиваше во времето на ВМРО-ДПМНЕ. Ако Баба лаже, траг не лаже. Сама видовте капитални капацитети, за жал во времето на СДСМ ниту еден нов не е придодаден.

Се бламирате со невистини. Печатницата Европа 92 се до неодамна нема печатено учебници. Прв пат печати во оваа 2020 година. И со тоа треба да се гордееш и ти и градот, бидејќи малку се капацитети во државата кои го можат тоа.

За печатење рекламен материјал ќе ви кажам дека сме печателе и за твојата партија СДСМ, како и за многу други од речиси сите општини во државата. Кај нас партиите доаѓаат поради квалитетот и здравите деловни односи.

Го спомнуваш ДУИ а тие до вчера беа ваши коалициски партнери, на чело со претседателот на Собранието Талат Џафери, и сега одеднаш други соработувале со нив.

А што се однесува до градењето едно општество за сите, граѓаните на Кочани, освен врхушката на СДСМ, тоа не го видоа и почувствуваа.

Инаку, СО ЛАГИ И ИЗМИСЛИЦИ НЕ СЕ ВЛЕГУВА ВО ПАРЛАМЕНТОТ, KAKO ШТО НА СИЛА СЕ ВЛЕГУВА ВО СТАН, ИЛИ СЕ ФАЛСИФИКУВА СТАЖОТ.Познато е!

Ратко Димитровски

Сподели: