Реакција на пресот на ОО СДСМ Кочани

Точно во 14:30 мин претседателот и идниот премиер проф др. Христијан Мицкоски одржа прес – конференција, на кој ги истакна заклучоците од средбите кои ги остварува со бизнис заедницата ширум Македонија.

Претходно од Центарот на Комуникации на ОК беа известени локалните медиуми и потрали и им беше најавено времето за одржување на пресот, поради густата агенда пресот се одржа точно во предвиденото време и траеше 2 мин.
Истиот беше емитувам на повеќето национални телевизии и портали, за жал пресот го пропуштија некои локални медиуми и истиот не беше емитуван на дел од локалните медиуми.

На сите заинтересирани медиуми кои не контактираа им го доставиме видеото, на останатите им стоиме на располагање.
Ако претседателот на ОО е заинтересиран за пресот го упатуваме на нашата фан страница каде може да го види пресот во целост.

Заради големата загриженост за времето во кое е одржан пресот, јавно го прашуваме претседателот на ОО на СДС, Гоце Серафимов(и очекуваме одговор):

⏱Дали Вие, како в.д. Директор на ЈЗУ Центар за Јавно Здравје навреме го доставивте планот за вработување за 2019 и дали за истиот имате позитивно мислење?
Рок за одговор е до 14:00 часот во понеделник.

Со почит,
ОК на ВМРО ДПМНЕ Кочани

Сподели: