Регистрирај се бесплатно и освој вредни награди – „Маркетплус.мк“

Наградна игра на новата национална онлајн платформа за огласување „Маркетплус.мк

Се што треба да направите е да се регистрирате на www.marketplus.mk и да внесете оглас целосно бесплатно. Со тоа земате учество во големата наградна игра на која може да освоите

8 – викенд за двајца

3 – мобилни телефони

Главна награда скутер!!!

*Наградниот фонд е збогатен и со изненадувања и награди од помала вредност.

Добитниците на наградите и останатите информации околу наградната игра ќе бидат објавени на на фејсбук-страницата на „Маркетплус“.

Регистрацијата е бесплатна, објавете ги Вашите огласи, учествувај во наградната игра и дополнително добијте до 2000 денари за промоција на вашите огласи.

www.marketplus.mk – Продавај брзо, купувај безбедно!

Сподели: