Резултати од прво коло – Петровденски турнир во мал фудбал 2021

На повеќенаменското спортско игралиште во дворот на гимназијата „Љупчо Сантов“ се одиграа дуелите од првото коло од Петровденскиот турнир во мал фудбал 2021.

Резултати од прво коло:

„ТП Жана – Тркање“ 2-3 „Балкан Лукс“

„Еволушн“ 0-2 „Еликсир“

„Пикадили“ 1-1 „Паневски“

Распоред за второ коло:

19 јуни – сабота

19:00 „Јана лукс“ – „Астра Казино“
20:00 „Еуро петрол“ – „Ауто Велт“
21:00 „Златно зрно“ – „Пјаца“
„ДБ Интернационал“ – слободни

И. Матеничарски

Сподели: