Ролетни „Астро Стар“  – ролетни, зебра и вариолаjт завеси, роло завеси и комарници!!!

ДООЕЛ „Астро Стар“ ролетни Кочани

Изработка и монтажа по мерка, зебра и вариолајт завеси во сите бои и дезени.

Роло – завеси, бели и црни за затемнување, како и венецијан ролетни, алуминиум, ролетни и комарници!!!

Првомајски попуст, за порачани  четири ролетни добивате гратис комарник!!!

Контакт телефон:

078/291-298

070/479 -439

Линк до фејсбук – страницата со клик ОВДЕ.

Сподели: