Руен Инокс Автомобиле ВРАБОТУВА раководител на погон и оператори!!!

Руен Инокс Автомобиле вработува:

1 – Раководител на погон – Монтажа

10 – Оператори во производствен погон

Плата по договор!

Работно време од понеделник до петок од 07-15 ч.

За повеќе информации директно во компанијата.

Сподели: