Сакате пица, пастрамајлија или бургер за време на полицискиот час? – „Филитеа“ е вашиот прв избор!!!

Пробајте ги највкусните пици, пастрамалјии или бургери од кујната на Пицерија „Филитеа“.

Пици, пастрамајлии, бургери, поховано, стек во сос, скара и ладни сендвичи, сето тоа со бесплатна достава до вашиот дом или работно место на територијата на Кочани, Чешиново-Облешево и Зрновци.

Во времетраење на забраната за движење Пицерија „Филитеа“ врши бесплатна достава до 23:30 ч.

Телефонските броеви 070/922-100 и 033/277-657 ви стојат на располагање за вашите нарачки.

Кога мислам на пица, мислам на „Филитеа“ !!!

Целото мени можете да го погледнете на:

Пицерија Филитеа

Препорачуваме:

Сподели: