Сакате свежина во вашиот дом!?, „СИМПО“ е вашиот прв избор за мебел

Сакате свежина во вашиот дом!?  „СИМПО“ е вашиот прв избор, мебел со најдолга традиција и по избор на потрошувачите! 

Со купување на мебел од „СИМПО“ не добивате само парче мебел со идеално балансиран квалитет, дизајн, функционалност и иновативност, туку внесувате посебен дух и енергија во вашиот дом.  

Задоволството на купувачите е најголемата награда за „СИМПО“.

Посетете го ексклузивниот салон на „СИМПО“ во Штип, во близина на новиот кружен тек на ул. „Борис Крајгер“ бр. 54 во Штип.

Работно време:

понеделник-петок 08:00 до 20:00 ч.

сабота од 09:00 до 16:00 ч.

Тел.број: 078 44 11 23

„СИМПО“  – МЕБЕЛ СО ДУША

Креираме удобна иднина!

Информации за понудата на мебел може да пронајдете на simpo.mk или на фејсбук https://www.facebook.com/simpo.mk

Понуда:

*Аголната гарнитура „Contessa“ е синоним за префинетост, удобност и функционалност.

*Кауч „Gordana“ со класичен дизајн кој едноставно се отвора во положба за спиење, сега на попуст од 30%.

*„MONROE“ фотелјата која е комбинација од функционалност и удобност на попуст од 30%.

*„ADMIRAL“- Душек со жичано јадро на попуст од 30%!!!

Сподели: