Самопослужна автоперална „Pit Stop“ – прва и единствена во градот

За само 7 минути, 70 денари и 7 дена во неделата самопослужната автоперална „Pit Stop“ прва и единствена во градот од ваков тип, ви нуди можност сами  да го исперете вашиот автомобил, со најдобрите производи за нега на автомобили од германскиот бренд „SONAX“.

Автопералната се наоѓа на улицата „Тодосија Паунов“, во близина на Автобуската станица во Кочани.

Секој ден во неделата, во период од 08:00 до 24:00 часот.

 За блескаво чист автомобил самопослужна автоперална „Pit Stop“ !!!

Сподели: