Самопослужна автоперална „Pit Stop“ 24/7 на услуга

Самопослужната автоперална „Pit Stop“  лоцирана на улицата „Страшо Ербапче“ во близина на болницата во Кочани ви стои на располагање 24 часа,  7 дена во неделата.

На простор од околу 100 квадратни метри, со два бокса за возила имате можност да го исперете вашиот автомобил  за само 7 минути, 70 денари и 7 дена во неделата, со најдобрите производи за нега на автомобили од германскиот бренд „SONAX“.

Автопералната  ви нуди и внатрешно чистење на вашиот автомобил со доплата од 30 денари за време од 6 минути.

На барање на корисниците, од денес во самопослужната автоперална ќе имате можност да вкусите и високо квалитетно кафе и топло чоколадо .

Самопослужна автоперална „Pit Stop“  24 часа за Вас!

Сподели: