Секој 20-ти во месецот, за собрани три купони добиј 10% попуст на производи во „Зендолино“ маркети

„Зендолино“ маркети ги инфомираат потрошувачите дека со секоја направена сметка над 500 денари, добивате по еден купон со 10% попуст за купување на производи  кој можете да го искористите секој 20-ти во месецот.

Потрошувачите потребно е да соберат  вкупно три купони (во периодот од тековниот месец од 21 до 19 наредниот месец)  за да го искористат попустот од 10% за купување на производи од широкиот асортиман на „Зендолино“ маркети.

*талоните се валидни само на 20-ти во месецот и се со еднократен попуст од 10% на вашата сметка направена во „Зендолино“ маркети тој ден.

*талоните ќе бидат во различна боја секој нареден месец.  

Попустот важи за сите „Зендолино“ маркети низ државата само со готовинско плаќање на сметки.

Попустот не важи за купување на  зејтин, шеќер, цигари,млеко, свежо месо и артикли кои се на акција и со потрошувачка картичка.

„Зендолино“ маркети мислат на Вас!

Сподели: