Сејмени за „Осогово“ организирано на бараж натпреварот во Скопје

Навивачката група „Сејмени“ в недела, 28 мај организираат патување за Скопје на бараж натпреварот на „Осогово“ против „Тетекс“.

Збирното место е во 14 ч. во „Паркот на Револуцијата“, а превозот е бесплатен.

Натпреварот ќе се одигра на стадионот во населбата Маџари во Скопје.

Сподели: