Се бетонира улица во селото Бели

Во тек се градежните активности за бетонирање улица во селото Бели.

Изведувачот, градежната фирма „Портланд цемент“ од Струмица постави бетонски слој  на улица долга 100 метри и широка 3 метри. Претходно беше бетонирана улица и во селото Прибачево.

Средствата се обезбедени од Буџетот на Општина Кочани. Бетонирањето се врши на кракови од улици каде е тежок пристапот на механизацијата за асфалтирање.

Сподели: