Се затвораат излетничките места за време на празниците

Општина Кочани ги известува граѓаните дека за време на претстојните празници, почнувајќи од 16 април 2020 година (Четврток) од 16:00 часот до 21 април 2020 година (Вторник) до 05:00 ч. ќе бидат затворени за посета сите излетнички места и места за рекреација.


Се замолува населението да ги почитува мерките за заштита од ширењето на болеста КОВИД-19!

Сподели: