Се затвора Градскиот пазар во Кочани

Од четврток, 19 март 2020 г., Градскиот пазар во Кочани ќе биде затворен, сѐ додека траат препораките за заштита од коронависурот.
Ова е една од локалните мерки донесена на седницата на Штабот за заштита и спасување, формиран со одлука на Советот на Општина Кочани.

Сподели: