Се намалува бројот на хоспитализирани пациенти со ковид во болницата во Кочани, полицијата контролира 48 лица под здравствен надзор

Се намалува бројот на хоспитализирани пациенти на Ковид одделението во Општата болница со проширена дејност – Кочани. Како што информираше директорот на кочанската болница Александар … Continue reading Се намалува бројот на хоспитализирани пациенти со ковид во болницата во Кочани, полицијата контролира 48 лица под здравствен надзор