Се отвора простор за подготвителни градежни активности за втората коловозна лента на улицата „Стево Теодосиевски“

Во саботата, на 23 јануари, беше урната уште една од старите градби на улицата „Стево Теодосиевски“ во Кочани. На просторот којшто е предмет на експропријација, … Continue reading Се отвора простор за подготвителни градежни активности за втората коловозна лента на улицата „Стево Теодосиевски“