Се продава куќа во Кочани

Се продава веднаш вселива куќа на 2 ката и дворно место, дополнителна летна кујна и гаража.

Нова градба!!!

Локација ул. „Кирил и Методиј“ бр.1. Кочани (Кинески ѕид)

До куќата има пристапен пат.

Документација уредна, цена по договор.

Информации на: 071/230-135

Сподели: