Се продава целосно реновиран двособен стан во Кочани

Се продава целосно реновиран двособен стан 54m2 на први спрат во Руенската зграда во Кочани, прв влез, од задната страна (на премногу мирно и тивко место).

Станот е погоден за фамилија со мали деца или за стари луѓе. Може да се користи и за канцеларии или слично.

Со станот оди и голем сопствен затворен ПОДРУМ и ПАРКИНГ.

Во непосредна близина на станот има:

  • детска градинка,
  • основно училиште,
  • средно училиште,
  • пошта,
  • Стокомак,
  • Кит Го,
  • две бензински станици,
  • трафика 24/7, лекари,
  • противпожарна,
  • парк…

Информации на: 0038762808953 на Viber (Оле) и на 078372407 (Никола).

Сподели: