Се трага по 71 – годишниот Постол Цветков

Исчезнат е Постол Цветков – 71 годишна возраст, висок 172cm.
Последен пат е виден излегувајќи од домот на 16.06.2022 (четвртпк) на улица “Никола Вапцаров” во 10:30 часот.

Ве замолувам за било каква информација доколку некој го има видено.

Контакт: 071-326-193

Сподели: