Се уредува планинскиот патен правец Зрновци – манастир „Св. Тома“

На барање на планинарите, туристи и жителите на општина Зрновци денес започнавме со уредување и проширување на планинскиот патен правец покрај кањонот на река Зрновка, Зрновци-манастир Св. Тома, а во пресрет на спортскиот настан Урбано-ридски крос “МЛАДИТЕ ТРЧААТ” !

По уредување на истиот сите љубители на природата ќе добијат уреден пристап покрај живописниот кањон и прекрасна природа на општина Зрновци, соопштија од Општина Зрновци.

Општина Зрновци

Сподели: