Силно невреме вечерва го зафати Кочани

Големо невреме проследено со грмотевици и силен ветар вечерва го зафати Кочани.

Градот и населените места што гравитираат околу Кочани  останаа без електрично напојување.

Силниот дожд кој се уште врне поплави и дел од улиците во градот.

Последиците од невремето ќе се сумираата во текот на ноќта.

Сподели: