Скалите во близина на црковниот храм се во распаѓање – граѓани бараат нивна обнова

Скалите во близина на црковниот храм „Св. Вмч. Георгиј“ се во фаза на распаѓање, а граѓани до интернет – порталот „Гласно“ испратија реакција до надлежните … Continue reading Скалите во близина на црковниот храм се во распаѓање – граѓани бараат нивна обнова