Соберете три купони и купувајте со 10% попуст во „Зендолино“ маркети

„Зендолино“ маркети ги инфомираат потрошувачите дека со секоја направена сметка над 500 денари, добивате еден  купон со 10% попуст за купување на производи  кој можете да го искористите на секој 15-ти и 30-ти во месецот.

Потрошувачите потребно е да соберат  вкупно три купони ( во периодот од 01-15 што ќе ги искористат на 15-ти во месецот или од 15-ти до 30-ти што ќе ги искористат на 30-ти во месецот)  за да го искористат попустот од 10% за купување на производи од широкиот асортиман на „Зендолино“ маркети.

Попустот важи само за „Зендолино“ маркетите во Кочани  со готовинско плаќање на сметки.

Попустот не важи за купување на  зејтин, шеќер, цигари,млеко, свежо месо и артикли кои се на акција и со потрошувачка картичка.

„Зендолино“ маркети мислат на Вас!

Сподели: