СОУ „Гошо Викентиев“ – Јавен повик за распределба на термини за користење на училишната спортска сала

Средното Општинско Училиште “Гошо Викентиев” – Кочани на ден 15.02.2024 година, објавува:

ЈАВЕН ПОВИК
За учество на јавно наддавање за распределба на термини за користење на училишната спортска сала во СОУ “Гошо Викентиев” – Кочани

Јавното надавање ќе се одржи на ден 20.02.2024 година во салата за состаноци во СОУ “Гошо Викентиев” – Кочани со почеток од 10 часот до кога и трае ЈАВНИОТ ПОВИК.

Сите заинтересирани спортски клубови, спортски здруженија или рекреативци потребните документите за учество на Јавното наддавање можат да ги подигнат во училиштето од училишната книжарница.

Сподели: