Спортско-рекреативниот центар Пониква со најава за успешен старт на скијачката сезона

Денеска градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов, придружуван од директорот на КЈП „Водовод“, Иван Иванов беа во посета на Пониква, каде се сретнаа со концесионерот … Continue reading Спортско-рекреативниот центар Пониква со најава за успешен старт на скијачката сезона