Спречен обид за подметнување пожар во населбата Усова Чешма

Вчера во Кочани беше спречен уште еден обид за подметнување пожар во населбата Усова чешма, но благодарение на брзата интервенција на кочанската противпожарна единица пожарот … Continue reading Спречен обид за подметнување пожар во населбата Усова Чешма