Станица за технички прегледи „Кузе Моторс“ – традиција која продолжува

Станица за технички прегледи „Кузе Моторс“ – Кочани  нуди технички прегледи на сите видови патнички, товарни и приклучни моторни возила, мотоцикли и мопеди, трактори, земјоделски и градежни машини и возила за специјална намена.

Основен пакет со извршен технички преглед  – без издадена автоодговорност (осигурителна полиса) добивате:

Бесплатна промена на антифриз, моторно масло, филтри за масло, воздух и гориво, промена на летни /зимски гуми со балансирање!!!

Премиум пакет со извршен технички преглед  и со издадена автоодговорност (осигурителна полиса) добивате:

Се од основниот пакет плус, бесплатна промена на сијалици, црева на системот за ладење,промена на оштетена гума и центрирање предница, промена на плочки, стартување на мотор со електричен стартер, контрола и проверка на возилото на секои 6 месеци и бесплатна шлеп услуга до 30 км. во рамки на општина Кочани.

Во „Кузе Моторс“ набавете нови летни/зимски гуми од производителите „Tigar“, „BF Goodrich“, „ Мichelin“, „Brigistone“ и други, со бесплатна промена и балансирање.

Сите потребни услуги на едно место, „Кузе Моторс“  – традиција која продолжува!!!

Сподели: