Станица за технички прегледи „Кузе Моторс“ – традиција која продолжува

Станица за технички прегледи „Кузе Моторс“ – Кочани  нуди технички прегледи на сите видови патнички, товарни и приклучни моторни возила, мотоцикли и мопеди, трактори, земјоделски … Continue reading Станица за технички прегледи „Кузе Моторс“ – традиција која продолжува