Тече рокот за пријавување на 50. јубилејни Илинденски спортски игри

Почитувани, 

Општина Чешиново Облешево оваа година ги организира 50. Јубилејни Илинденски спортски игри. По тој повод ги покануваме сите заинтерирани екипи да го пријават своето учество. Рокот за пријавување е продолжен до 25.06.2022год.

Екипите може да се пријават на тел. 078/844-207 Влатко,  070/382-197 Митко. 

Наградниот фонд за овогодинешниот победник ќе изнесува 80 000 денари и 40 000 денари за второ пласираната екипа.

Општина Чешиново – Облешево

Сподели: