„Тинг Инокс“ вработува!!!

Компанијата „Тинг Инокс“ ДООЕЛ има потреба од работници на следниве позиции:

• Оператори на ЦНЦ машини и робот за заварување

• Аргон заварувачи

• Помошник заварувач

Заинтересираните кандидати можат да се пријават во просториите на компанијата или на телефонскиот број 033/297-115 во периодот од 07 до 15 ч.

Сподели: