Транспарент со политичкa порака утринава осамна во Кочани

Утринава пред платото на НУЦК„Бели мугри“ Кочани бил поставен транспарент со политичка порака.

Фотографијата која ви ја пренесуваме ни ја испрати наш читател, а засега не е познат сторителот на овој чин.

Сподели: