Трипуновски на средба со пазарџиите од Кочани

Бев на Градскиот пазар во Кочани.

Ситуацијата е слична како и во Виница, полупразни тезги, малку купувачи, пазарџиите речиси без заработувачка.

Треба да се погрижиме за пласман првично за квалитетните домашни македонски производи па потоа за увезените земјоделски производи. ВМРО-ДПМНЕ секогаш било и ќе биде на странта на земјоделците! Објави на Фејсбук дополнителниот заменик министер во МЗШВ, Цветан Трипуновски.

Бев на Градскиот пазар во Кочани.Ситуацијата е слична како и во Виница, полупразни тезги, малку купувачи, пазарџиите…

Posted by Цветан Трипуновски on Thursday, 13 February 2020
Сподели: